Advertisement

Diyarbakır Patlaması 2016 : Antalya haberleri Patlayan kanalizasyon borusu yolu ... : 4 kasim 2016 da diyarbakir bağlar ileçesinde patlatılan bombada ölen ve yaralan vatandaşların yerleşim alanında çekilen video.

Diyarbakır Patlaması 2016 : Antalya haberleri Patlayan kanalizasyon borusu yolu ... : 4 kasim 2016 da diyarbakir bağlar ileçesinde patlatılan bombada ölen ve yaralan vatandaşların yerleşim alanında çekilen video.. Diyarbakır'ın bağlar ilçesi aydın arslan bulvarı'nda çevik kuvvet şube müdürlüğü binasına yakın bir noktada, vatandaşlar ve öğrencilerin yo. Sadık klkan 93.219 views4 years ago. Diyarbakır'ın sur ilçesine bağlı sarıkamış köyünde büyük bir patlama meydana geldi. Patlama sur ilçesine bağlı sarıkamış köyünde teröristlerin bombayı araca yerleştirirken gerçekleşmiş, bomba. Saldırıda 7 polis şehit oldu 14 polis memuru ile 15 sivil yaralandı.

Birçok yaralının olduğu gelen bilgiler arasında. Diyarbakır emniyet müdürlüğü'nün bağlar ilçesindeki ek binası yakınlarında büyük bir patlama meydana geldi. Diyarbakır patlaması 2016 ile ilgili yargıtay içtihat & kararları görmek için tıklayın. Diyarbakır'ın sur i̇lçesi'ne bağlı sarıkamış mahallesi'ndeki bir evde pkk terör örgütü mensupları tarafından kamyonete bomba yüklenmesi esnasında büyük bir patlama meydana geldi. Diyarbakır da bombalı saldırı 7 ölü 23 yaralı 31 03 2016 di yarbakir, polis servis aracının geçişi sırasında patlama 14 yaralı 31 03 2016 di yarbakir, diyarbakır da patlama yaralılar var.

17 aralık 2016 kayseri patlaması - ekşi sözlük
17 aralık 2016 kayseri patlaması - ekşi sözlük from image.cdn.iha.com.tr
22:30 sularında yasanan patlama diyarbakır merkezde duyulmuş şiddetli olduğu söyleniyor. 10 ağustos 2016 diyarbakır patlaması). Diyarbakır'daki patlamadan son dakika haberleri. 4 kasım günü diyarbakır'da patlayan bomba sonrası yıkım büyük. Diyarbakır'da zırhlı polis aracının geçişi sırasında terör örgütü pkk tarafından bombalı saldırı gerçekleştirdi. Diyarbakır'da emniyet müdürlüğü ek binasında patlama oldu. Diyarbakır merkez bağlar i̇lçesi'nde patlama meydana geldi. Diyarbakır'da patlama teröristlerin elinde gerçekleşti.

İhlas haber ajansı 38.786 views4 years ago.

Patlamada, şehit sayısı 9'a yükseldi. 4 kasim 2016 da diyarbakir bağlar ileçesinde patlatılan bombada ölen ve yaralan vatandaşların yerleşim alanında çekilen video. Diyarbakır patlaması 2016 ile ilgili yargıtay içtihat & kararları görmek için tıklayın. Ambulans sesleri geliyor fakat henüz net bir haber yok. Diyarbakır'da terör örgütü pkk polis aracına saldırdı. Alınan bilgiye göre, merkez bağlar ilçesinde bulunan diyarbakır e tipi cezaevi'ne yaklaşık 200 04.11.2016 cuma günü saat 08.00 sıralarında i̇limiz bağlar i̇lçesinde. 4 kasım günü diyarbakır'da patlayan bomba sonrası yıkım büyük. 4 kasim 2016 da diyarbakir bağlar ileçesinde patlatılan bombada ölen ve yaralan vatandaşların yerleşim alanında çekilen video. Diyarbakır'da bağlar ilçesi, dicle bulvarı üzerinde 10 mayıs 2016 salı akşamı 16.30'da patlama meydana geldi. Diyarbakır'ın merkez bağlar i̇lçesi dicle bulvarı üzerinde polis servis aracına bombalı araçla saldırı düzenlendi. 4 kasim 2016 da diyarbakir bağlar ileçesinde patlatılan bombada ölen ve yaralan vatandaşların yerleşim alanında çekilen video. 4 kasım 2016 diyarbakır patlaması. Patlama sur ilçesine bağlı sarıkamış köyünde teröristlerin bombayı araca yerleştirirken gerçekleşmiş, bomba.

Patlamada 2'si polis 9 kişi yaşamını yitirdi. Valilik üç kişi yaşamını yitirdiğini, 12'i polis 45 kişinin yaralandığını. Bismil ve çınar ilçeleri arasındaki yolda gerçekleştirilmiştir. Patlamanın şiddeti nedeniyle olay yerinden bir kilometrelik. Ambulans sesleri geliyor fakat henüz net bir haber yok.

Galatasaray'da kombine patlaması ! | Spor Toto Süper Lig
Galatasaray'da kombine patlaması ! | Spor Toto Süper Lig from i.haber3.com
Diyarbakır'da bağlar ilçesi, dicle bulvarı üzerinde 10 mayıs 2016 salı akşamı 16.30'da patlama meydana geldi. Diyarbakır sondakika haberleri diyarbakır'ın yenişehir ilçesinde hdp mitinginde yaşanan patlamanın yıl dönümü sebebiyle i̇stasyon diyarbakır'daki patlama. Trafik patlama istasyonu hedef alınmıştır. Patlama yarım saat önce gerçekleşti. Diyarbakır'ın sur ilçesine bağlı sarıkamış köyünde büyük bir patlama meydana geldi. 4 kasim 2016 da diyarbakir bağlar ileçesinde patlatılan bombada ölen ve yaralan vatandaşların yerleşim alanında çekilen video. Diyarbakır'da patlama teröristlerin elinde gerçekleşti. Bismil ve çınar ilçeleri arasındaki yolda gerçekleştirilmiştir.

Saldırıda 7 polis şehit oldu 14 polis memuru ile 15 sivil yaralandı.

Patlama sur ilçesine bağlı sarıkamış köyünde teröristlerin bombayı araca yerleştirirken gerçekleşmiş, bomba. Reuters haber ajansının i̇çişleri bakanlığı ve güvenlik kaynaklarına. Patlama diyarbakır'da polis okulu olarak adlandırılan emniyet ek binası yakınında meydana geldi. .t c d a n i ş t a y. Patlamada 2'si polis 9 kişi yaşamını yitirdi. 4 kasim 2016 da diyarbakir bağlar ileçesinde patlatılan bombada ölen ve yaralan vatandaşların yerleşim alanında çekilen video. 22:30 sularında yasanan patlama diyarbakır merkezde duyulmuş şiddetli olduğu söyleniyor. Pkk için haraç topladığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve hastaneye kontrole götürülen 7. Bismil ve çınar ilçeleri arasındaki yolda gerçekleştirilmiştir. Sadık klkan 93.219 views4 years ago. Hain saldırıda 1 polis şehit oldu, 1'i polis 7 kişi yaralandı. Diyarbakır'ın merkez bağlar i̇lçesi dicle bulvarı üzerinde polis servis aracına bombalı araçla saldırı düzenlendi. Patlamanın şiddeti nedeniyle olay yerinden bir kilometrelik.

Sağ duyulu, çözüm sunacak liderlere ihtiyaç var.bilmediğim bir konuda. 4 kasım günü diyarbakır'da patlayan bomba sonrası yıkım büyük. Alınan bilgiye göre, merkez bağlar ilçesinde bulunan diyarbakır e tipi cezaevi'ne yaklaşık 200 04.11.2016 cuma günü saat 08.00 sıralarında i̇limiz bağlar i̇lçesinde. Patlamada 2'si polis 9 kişi yaşamını yitirdi. Diyarbakır'ın dicle ilçesinde pkk'lı teröristler bomba yüklü araçla saldırı düzenledi.

Diyarbakır Hdp'li Önder: O Binanın Içindeyken Patlama ...
Diyarbakır Hdp'li Önder: O Binanın Içindeyken Patlama ... from foto.haberler.com
4 kasım günü diyarbakır'da patlayan bomba sonrası yıkım büyük. Patlama yarım saat önce gerçekleşti. Patlama diyarbakır'da polis okulu olarak adlandırılan emniyet ek binası yakınında meydana geldi. Diyarbakır'ın bağlar ilçesi aydın arslan bulvarı'nda çevik kuvvet şube müdürlüğü binasına yakın bir noktada, vatandaşlar ve öğrencilerin yo. Kuduz köpekler yine boş durmuyor arkadaş. Alınan bilgiye göre, merkez bağlar ilçesinde bulunan diyarbakır e tipi cezaevi'ne yaklaşık 200 04.11.2016 cuma günü saat 08.00 sıralarında i̇limiz bağlar i̇lçesinde. 4 kasim 2016 da diyarbakir bağlar ileçesinde patlatılan bombada ölen ve yaralan vatandaşların yerleşim alanında çekilen video. Hain saldırıda 1 polis şehit oldu, 1'i polis 7 kişi yaralandı.

Saldırıda 7 polis şehit oldu 14 polis memuru ile 15 sivil yaralandı.

+ diyarbakır'ın merkez bağlar ilçesinde, adliyeye pkk adına fabrikaya el koyma suçlamasıyla gözaltına alınan şüphelileri adliyeye götüren polis aracına bombalı saldırı düzenlendi. Patlama sur ilçesine bağlı sarıkamış köyünde teröristlerin bombayı araca yerleştirirken gerçekleşmiş, bomba. Diyarbakır'ın sur ilçesine bağlı sarıkamış köyünde büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın şiddeti nedeniyle olay yerinden bir kilometrelik. Diyarbakır'da patlama teröristlerin elinde gerçekleşti. Ambulans helikopter ve ambulanslar çalışmalarını sürdürüyor. Patlama şehit albay güner ekici i̇mam hatip ortaokulu ile bir çay bahçesinin önünde meydana geldi. Reuters haber ajansının i̇çişleri bakanlığı ve güvenlik kaynaklarına. Bismil ve çınar ilçeleri arasındaki yolda gerçekleştirilmiştir. Diyarbakır'da zırhlı polis aracının geçişi sırasında terör örgütü pkk tarafından bombalı saldırı gerçekleştirdi. Alınan bilgiye göre, merkez bağlar ilçesinde bulunan diyarbakır e tipi cezaevi'ne yaklaşık 200 04.11.2016 cuma günü saat 08.00 sıralarında i̇limiz bağlar i̇lçesinde. Diyarbakır'da bağlar ilçesi, dicle bulvarı üzerinde 10 mayıs 2016 salı akşamı 16.30'da patlama meydana geldi. Diyarbakır'ın bağlar ilçesi aydın arslan bulvarı'nda çevik kuvvet şube müdürlüğü binasına yakın bir noktada, vatandaşlar ve öğrencilerin yo.

Ambulans helikopter ve ambulanslar çalışmalarını sürdürüyor diyarbakır patlaması. 4 kasım günü diyarbakır'da patlayan bomba sonrası yıkım büyük.

Posting Komentar

0 Komentar